Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(152)
(142) marcelvl
Tue, 6 July 2010 13:14:54 +0000
email

Dag mannen,
Heel jammer, maar ook wel weer sterk dat zoiets gebeurt vlak voor aankomst (op zo'n reis is 1000 km toch niet zo veel??)
Jan, ik hoop voor je dat de schade aan je been meevalt enne hoe dan ook, jullie hebben een wereldprestatie geleverd!!

(141) Mieke
Tue, 6 July 2010 12:22:45 +0000

Hallo,

Al is het niet afgelopen zoals gepland.... super hoe jullie dit gedaan hebben! Echt heel veel respect daarvoor! Heb veel van jullie verhalen gelezen! Maar hoop natuurlijk straks ook in geuren en kleuren van Joep de verhalen te horen! Wil jullie nog een hele fijne, rustige en natuurlijk veilige terugreis wensen.

Groetjes,

Mieke

(140) Eddy van der Laan
Tue, 6 July 2010 09:40:09 +0000
email

Hallo beste Jan en Joep,
Wat heb ik veel respect voor jullie reis alleen jammer dat het zo moest aflopen. Nu je ook ongeveer weet hoe alles er aan toe gaat in Mongolie en een ervarring rijker bent geworden snap je ook wel waarom er zoveel mensen vertrekken uit Mongolie. Mijn vakantie aldaar was wel super maar dit komt dan ook weer omdat ik er familie heb wonen die goed Engels spreken dus ook alles voor mij konden vertalen.
Ik ben erg blij jullie ontmoet te hebben op het vliegveld van Moskou want 9 uur wachten in je eentje is niet echt makkelijk.
Ook met ons 3e was het een hele opgave het was er bloed heet en dan heb je eindelijk een mooi plekje mocht ik er niet blijven en dat Jan dan ook gewoon mee gaat vond ik super. Ik hoop jullie ooit nog eens tegen te komen. Ik ga in als alles mee zit volgend jaar weer naar Mongolie voor een leuke vakantie. Ja niet op de motor maar gewoon met het vliegtuig en dan huur ik daar wel een dikke 4x4 auto want die heb je daar echt nodig en deze wel met vering.

Ik hoop dat het alles goed gaat met Jan zijn knie en dat jullie een beetje zijn bijgekomen van de wereld reis. Dat jullie erg moe waren was wel aan Joep te zien.

Ik kijk zo nu en dan wel eens op de site of er nog meer aan toegevoegd is

Doei

Eddy van der Laan
Gruttostraat 73
8446HD Heerenveen
eddy.vander.laan@tele2.nl


(139) mayke
Mon, 5 July 2010 17:38:11 +0000

Oh wat is dat JAMMER!!! Maar gelukkig alles goed afgelopen! En doel bereikt misschien niet zoals gepland maar dat past ook niet bij je, Joep haha!! Ik vind het ENORM knap wat jullie gepresteerd hebben en ben HEEL benieuwd naar de verhalen en de foto's live!
Rustige terugreis, hopelijk zonder al teveel pijn voor Jan en een dikke -x- Mayke

(138) Jeanne
Sat, 3 July 2010 09:30:32 +0000
email

Hallo Jan en Joep.

Wat ben ik blij dat het zo is afgelopen en weinig schade van het ongeval!
Maar het is toch een schitterende reis geweest, zo ik in de verslagen heb gelezen.
Ik hoop dat de thuisreis goed zal gaan, ook met de motoren.
En bedankt voor de mooie verslagen. Ik heb er erg van genoten en ook van geleerd.

Groetjes Jeanne

(137) je vader
Fri, 2 July 2010 22:54:08 +0000

Wat een dag! Vanmorgen 7.30 uur belt Joyce, ik sta op het punt naar school te rijden. Na 3 dagen wachten het bericht over jullie onfortuinlijk einde van de reis. Ik ga erg ongerust naar school: Toezicht proefwerken, diplomauitrijking vwo, Nederland-Brazilie op het scherm na een verwacht verlies een verrassende zege, telefoneren met Tommie en jullie nieuwe berichten geven de verlossing van mijn ongerustheid. Jongens wat ik ben ik blij dat jullie gezond in de hoofdstad van Mongolie zijn. Diplomauitreiking Havo. Om 21.30 naar huis, erindeliojk tijd om te reageren. Wat een prachtige foto's van jullie laatste etappes, wat geweldig dat jullie uiteindelijk het reisdoel bereikthebben met de motor, vrachtwagen en vliegtuig!!! Proficiat, ik zie uit naar jullie thuiskomst!, Tom

(136) Lieve
Fri, 2 July 2010 21:44:26 +0000

Oeps Jan, kom ik hier een dag of drie vier niet en lees ik zoiets... Veel beterschap gewenst, maar dat gaat wel lukken zeker, ge ziet er 'ne taaien uit ;-)
Wel spijtig dat jullie hierdoor nog een mooi stuk Mongolië moeten missen, maar toch weer heel goed dat het niet ergens in Ukraïne is gebeurd.

Goeie terugreis gewenst en tot binnenkort,
Lieve

(135) Marion
Fri, 2 July 2010 20:00:07 +0000

lieve Joep en Jan

WAT ERG !!! .... op 1000km. na !! ben me kapot geschrokken maar ik vind jullie kanjers en super dat het zo goed met Jan is afgelopen -- Jan veel beterschap -- Ik heb genoten van jullie belevenissen en avonturen -- dat was het zonder meer -- en prachtig om op deze manier de doorkruiste landen te leren kennen. Wij wensen jullie voor straks een heel goeie terug reis toe en succes met het inpakken van de motoren . een dikke X van "je tante" , liefs Marion en Wil.

(134) Frans en Ineke
Fri, 2 July 2010 19:31:34 +0000

Lieve Joep en Jan.
Wat balen om op deze manier je reis te moeten beeidigen. Gelukkig is het met Jan goed afgelopen. Het is toch ook wel weer fijn om naar huis te gaan want er zijn zo veel mensen die jullie weer in hun armen willen sluiten. Een hele goede terugreis en hopelijk voor Jan zonder al te veel pijn. Tot in Nederland!
PS. Nederland heeft gewonnen van Brasilie met voetbal en zit nu in de halve finale. Goed he?
Veel liefs van Frans en Ineke.

(133) Annette
Fri, 2 July 2010 11:29:44 +0000

Hoi Jan en Joep, GELUKKIG dat de verwondingen van Jan meevallen maar wat ONZETTEND JAMMER (zacht uitgedrukt) dat het zo eindigt! Tuurlijk jullie hebben 5 super weken gehad, en dat het met Jan goed gaat is het belangrijkste, maar op 1000 km het doel niet halen is natuurlijk super balen!! Hoop dat jullie terugreis goed zal verlopen! groetjes en probeer nog te genieten!