De route

Onder het motto: “beter goed gepikt dan slecht verzonnen”, gebruiken we als leidraad de route die Bart en Cees hebben gereden als basis voor onze planning.

Bart en Cees zijn 56 dagen onderweg geweest, waar wij er maar 39 hebben, dus aanpassen was het motto. dat hebben we dan ook gedaan. Onze te rijden route gaat dwars door Duitsland en Polen over goede wegen naar Kiev in de Oekraïne, vandaar Rusland in, Rusland uit, Kazachstan in en uit, Kirgizië in en uit en stoppen doen we pas in Ulaan Baator, hoofdstad van Mongolië.

Het plan is daar de motoren in te kratten en via de lucht naar Berlijn te transporteren, en zelf met hetzij Aeroflot hetzij Air Mongolian naar huis te vliegen (jaja, risico’s worden niet geschuwd….) . het oorspronkelijke plan (met de trein naar Beijing en dan naar huis met de KLM) is te tijdrovend helaas, want we hebben in totaal “maar” 6 weken de tijd, en die hebben we hard nodig! Enfin, kijk maar op de kaart, op de stippen kun je klikken en dat zijn onze eindbestemmingen per dag. Inzoomen gaat natuurlijk ook, en dan kun je zien hoe de wereld daar van boven eruit ziet: veel kijkplezier!

[gmap-embed  file=”http://www.zogekniet.nl/wp-content/upload/R220100210.kmz” width=”100%”]