Update voorvork

We hebben een afspraak bij Hyperpro in Alphen aan den Rijn voor zaterdag de 12de voor het aanpassen van vering en demping; benieuwd hoe de beide fietsen sturen als e.e.a. is aangepast! De schommelvork zit dik in de hammerite, Frans rijdt de Transalp daarnaar toe en Joep -nog- met de auto erachteraan; we rijden dan gezamelijk met de auto terug om een week later de omgekeerde weg te doen.

David heeft de voorvork klaar! Nou moet de motor naar Hyperpro in Alpen aan de Rijn worden gereden, zal gezien de temperatuur en het ontbreken van een groot scherm (standaard op de dagelijkse Moto Guzzi….) een fris ritje worden. Het geheel heeft David fantastisch gedaan, een ander spatbord erop zodat je makkelijker het voorwiel eruit kunt halen, bv voor een andere band te monteren. Alle waardering!!

pict0567ipict0565pict0569


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.