Aankondiging Zogekniet.nl

Hallo!
Hier komt de reispagina van Jan en Joep, net in de lucht (dus verwacht er niet teveel van).
Half mei 2010 stappen we op de motor en begin juli stappen we weer af ….. in Mongolië als het goed is. We zijn druk bezig met voorbereidingen, gisteren op bezoek geweest bij Bart en Cees van expeditie SOS. Erg leuk en bovendien heel leerzaam. Beste twee tips hebben we onthouden: reservebril en een busje aromat meenemen!
Binnenkort meer…

Hallo!

Hier komt de reispagina van Jan en Joep, net in de lucht (dus verwacht er niet teveel van).

Half mei 2010 stappen we op de motor en begin juli stappen we weer af ….. in Mongolië als het goed is. We zijn druk bezig met voorbereidingen, gisteren op bezoek geweest bij Bart en Cees van expeditie SOS. Erg leuk en bovendien heel leerzaam. Beste twee tips hebben we onthouden: reservebril en een busje aromat meenemen!

Binnenkort meer…


One Response to “Aankondiging Zogekniet.nl”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.