Na zonneschijn volgt regen…

Vannacht zijn we beiden wakker geworden van druppels op de tent, wat de voorbode bleek te zijn van regen overdag en stortbuien ’s avonds. We hebben maar gekozen om de nacht door te brengen in een hotel, want in dat soort stortbuien is het niet goed toeven op een camping…. We zitten in Konin (Polen), wat onze eindstemming voor vandaag was; hotel Konin is een soort hotel wat duidelijk betere tijden heeft gekend toen het partijkader hier vermoedelijk van het hotel gebruik maakte. In de nieuwe economie van vandaag heeft het duidelijk afgedaan. Voor ons een buitenkansje: het kost 3 keer niks, en de motoren staan veilig en droog in een soort van schuur annex garage bij het hotel.  Voor morgen en overmorgen wordt er veel regen voorspeld; we gaan het zien.

[gmap]


One Response to “Na zonneschijn volgt regen…”

 • Dennis,Hellen en Owen Says:

  Hallo Mannen,
  Wat gaan jullie ongelofelijk snel zeg!!
  jullie vertrek was idd indrukwekkend, owen kijkt nu naar elke brommer.gelukkig is hij nog lang geen
  16.
  Dat hotelletje klinkt zo gek niet maar ik heb al eens iemand horen zeggen dat jassen voor mietjes zijn???????
  Goede reis! X

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.