Cross training!

Gisteren, 5 mei, zijn wij onder leiding van motorinstructeur Peter Waterval (van de gelijknamige motorrijschool) maar eens off-road gaan rijden……Voor ons de eerste keer. Ik moet zeggen, Joep reed al gauw soepel over knippen en keien, over zandheuvels en door waterplassen; staand op de voetrusten als een ballerina. Zelfs met losse handen!  Met een zwaar beladen zijspan was het toch andere koek; je krijgt klappen van alle drie de wielen die ieder op een ander moment door gaten stuiteren en dan ook nog eens proberen een gelijkmatige snelheid aan te houden, het was werken! Op het eind van de avond, na zo’n 3 uur werken, zagen de motoren er niet meer uit en ook wij hadden de kleur van Belgische zandgrond aangenomen; we hadden wel genoten! Straks komt de praktijk, nog 3 weken te gaan.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.