De laatste voorbereidingen……

Vandaag is Jan met zijn motor naar LBS Zijspantechniek geweest voor de laatste correcties aan het zijspan; de stuurdemper is lichter waardoor het geheel wat makkelijker stuurt en de vering is wat zwaarder. Het stuurt inderdaad makkelijker in de praktijk, dus Ad (links op de foto) en Jop (uiteraard rechts) hebben goed werk geleverd! 8 Mei bestaan ze 5 jaar, dus we gaan ze in ieder geval feliciteren; een kijkje op de site (zie “sponsoren”) dan zie je waartoe ze verder nog in staat zijn.

Daarna door naar Heerlen waar Hanssen Footcare zijn domicilie heeft; zij hebben aangeboden om voor Jan endurolaarzen te maken die lijken op de Sidi Discovery die Joep heeft gekocht, omdat deze met alle beschermdelen praktisch zijn, waterdicht (hopen we) en heel mooi; alleen viel dat niet mee, en hebben ze de Sidi’s gekocht en aangepast! Knap stukje werk, want je ziet de aanpassing niet! Alle hulde voor Hanssen Footcare, en met name voor de bedenker en maker van het geheel, Roy Otten, die niet alleen deze prachtige laarzen onzichtbaar voor Jan z’n houten been heeft aangepast (moet ze wél aan- en uit kunnen trekken, de voet beweegt niet mee…) maar ook als hobbyobject -en als promo- een voetbalschoen heeft gemaakt van wel een meter voor het aankomende WK! Roy en Hanssen, bedankt!


One Response to “De laatste voorbereidingen……”

  • Lidia Says:

    Hi Alok, yes it is as safe or unsafe to drive at night in J&K as anywhere else. I am personally not a fan of highway driving at night but you are the best judge for yourself. Just be sure there are no police / army recttisrions though that may come up from time to time.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.