Nieuwe kleding!

Maandag de 22ste zijn wij op onze stalen rossen gestegen om bij Lookwell in Eindhoven kleding te gaan uitzoeken. Directeur Jos van Gent had ons daartoe uitgenodigd en dus stonden wij zo rond 11 uur voor de deur. Wat volgde was eerst een filosofische verhandeling over onze economie van tegenwoordig, waar Joep zijn steentje aardig aan bijdroeg. Boeiend, fascinerend, én leuk! Maar we kwamen voor de kleding, en Jos trok alles uit kasten en rekken en al gauw was de vloer bezaaid met broeken (leer en textiel), jassen (hi-tech en net iets minder hi-tech) en knaloranje regenoveralls. Uiteindelijk zijn we, na het uitzoeken, bespreken (waarvan is het gemaakt, de voor- en nadelen) en passen, vertrokken met de hi-tech jassen, lederen broeken en de regenoveralls, en voor Joep nog zomer- én winterhandschoenen! Beter is er niet, dus aan onze kleding zal het niet liggen want die is wind- en waterdicht, met allerlei beschermende stukken om ongeschonden de eindstreep te bereiken! Een Endeavour jas, een leren broek (type Reef) en ieder ook nog eens keer een Hiker regenoverall, het kon niet op……. Uitproberen op de terugweg en inderdaad, winddicht! Waterdicht moet nog worden getest, maar het vertrouwen is groot want wereldreiziger Sjaak Lucassen (www.sjaaklucassen.nl) fungeert als proefkonijn, en Lookwell is met lof geslaagd! Lookwell en Jos van Gent, hartstikke bedankt!


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.