Groot onderhoud Motorhuis Eindhoven

Vanmorgen hebben we de beide motoren opgehaald bij Motorhuis Eindhoven: directeur Frans had aangeboden beiden een grote beurt te geven waarbij wij enkel de onderdelen hoefden te voldoen. Nou, dat lieten wij ons geen tweemaal zeggen, en een week geleden hebben we ze dan ook daar gelaten zodat Bart en Robin ze konden vertroetelen. En dat hebben ze dan ook gedaan: de Honda was betrekkelijk probleemloos en rijdt technisch weer in fabrieksnieuwstaat rond, aangevuld met een middenbok, verwarmde handvatten én een 12-volts aansluiting! De Yamaha gaf wat meer problemen: die had geen remmen voor…. Dat heeft Bart geweten, hij is er uren mee zoet geweest! Na nog wat onduidelijkheid met een beroerd lopende motor  te hebben opgelost gaat ook de driewieler als een raket! Zo zie je maar: ook al ben je officieel geen Honda of Yamahadealer, goeie monteurs kunnen elk werk aan! Ergo, Motorhuis Eindhoven bevelen wij van harte aan, voor de koffie, de gezelligheid en bovenal de KWALITEIT! Bedankt jongens!  (foto volgt)


One Response to “Groot onderhoud Motorhuis Eindhoven”

 • Rob de Win Says:

  Ik heb een soortgelijke ervaring.
  Er is heel wat “wildgroei” in het huidige Nederlandse landschap van motorbedrijven, maar daar is Frans met zijn team duidelijk geen voorbeeld van.
  Gewoon echt meedenken met de klant, niet toelullen naar een accessoire waar je nooit behoefte aan hebt gehad en ouderwets vakmanschap.
  Laten we eerlijk zijn… motor rijden is een leuke hobby… maar we vergeten wel eens dat een motor even veilig hoort te zijn als en doorsnee moderne auto… en dat is nu precies wat Frans en zijn team heel goed begrijpen.
  Ik blijf in ieder geval eeuwig klant van Motorhuis Eindhoven, dat geeft rust.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.