Schoolspullen opgehaald

Gisteren (27 februari) zijn we op de motor naar Zevenhuizen gereden, 400 km heen en terug; het weer was niet echt ’s zomers, een graad of 8, veel wind, regen en soms zware rukwinden. Joep ging op z’n Honda met weinig bescherming tegen de elementen voor z’n eerste lange rit, en ik zat prinsheerlijk achter het grote scherm van de Moto Guzzi omdat de voorremmen van de Yamaha -nog- niet remmen.  Bij BK Warehousing kregen we een beknopte historie van dit succesvolle, jonge bedrijf door directeur Bas, en mochten we inladen wat hij klaar had gezet. En dat bleek veel te zijn, teveel voor ons doel! Uiteindelijk hebben we mooie schriften, kleurige potloden, gummen en leuke puntenslijpers meegenomen, alles toegespitst op jonge kinderen, en last but not least Mexx fijnschrijvers in fraaie hoesjes, die we onderweg kunnen gebruiken om onder onterechte bekeuringen en andere lokale bijverdiensten uit te komen…. Na in Sittard weer te zijn afgestapt bleek Joep nog hartstikke fris te zijn; de eerste rit is dus picobello gegaan! Alle spullen zitten al in de zijspankist, klaar voor de reis; alleen niet gedacht aan mogelijke invoerrechten, maar baas Bas van BK Warehousing zorgt er ook nog eens voor dat wij alle benodigde papieren krijgen! Grote klasse!


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.