Krant en gesleutel

Het werd weer eens tijd voor een update. Geen paniek: de plannen zijn ongewijzigd en we zijn nog steeds volop bezig met onze voorbereidingen. Goed nieuws: we hebben allebei officieel verlof gekregen dus de planning is definitief.

We zijn druk in de weer met sponsoren, een mooie naam bij de lijst: Lookwell. Onze motorkleding wordt volledig door hen gesponsord! Binnenkort meer hierover.

De Limburger / Limburgs Dagblad heeft aangegeven een stukje te willen schrijven over onze reis! Aankomende dinsdag komt een verslaggever langs voor het interview.

Mocht je toevallig langs de garage van Jan komen dan kan je zomaar de klanken van het gesleutel aan een motor horen (zowel mechanisch als menselijk:). De Honda heeft inmiddels een nieuwe uitlaat, de vorige was flink aangetast door roest. De motor van Jan heeft het zwaarder te verduren hij staat behoorlijk kaal te wachten op nieuwe lagers, gereinigde carburateurs en vast nog meer maar dat moet Jan maar uitleggen.

Verder zijn we beetje bij beetje onze reisbenodigdheden aan het aanschaffen (tent, slaapzak, en ga zo maar door). En natuurlijk in spanning aan het wachten op 22 januari want dan mag ik het verkeersvaardigheid examen afleggen. Spannend want vanwege het weer heb ik al enige tijd niet meer gereden.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.