Vering klaar voor de reis

Gisteren weer naar Alphen, met Joep in de warme auto, en daar stonden ze dan! De achterbrug van de Honda was kompleet verrot, dat is vervangen en er is een andere, zwaardere veer op gekomen. Tevens zijn de balhoofdlagers vervangen door een die sterker is, ook de voorkant heeft nieuwe veren en verse olie gekregen, dus Joep kan gaan! De voorvork van de Yamaha heeft een fraaie paarse uitstraling gekregen: Bas van Hyperpro heeft er hard en lang aangewerkt, en ook de achterkant heeft een update gekregen door een zwaardere veer. Toen kwam de test: met -9 graden terug naar huis….. De Honda op de aanhanger en Jan op de motor; we zijn onderweg “maar” 3 keer gestopt omdat Jan geen gevoel meer in zijn handen had, de gevoelstemperatuur was ongeveer – 17,5 (volgens het KNMI), maar uiteindelijk toch heelhuids in Sittard gearriveerd. Het kostte Jan ongeveer 4 uren voordat zijn lichaam weer normaal op temperatuur was! Verder niets dan hulde aan Bas Hyperpro, man, wat stuurt die motor nu geweldig, zo’n verschil was nooit gedacht! Nu heb je controle én comfort!

 


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.