mei 30 2010

Na zonneschijn volgt regen…

Vannacht zijn we beiden wakker geworden van druppels op de tent, wat de voorbode bleek te zijn van regen overdag en stortbuien ’s avonds. We hebben maar gekozen om de nacht door te brengen in een hotel, want in dat soort stortbuien is het niet goed toeven op een camping…. We zitten in Konin (Polen), wat onze eindstemming voor vandaag was; hotel Konin is een soort hotel wat duidelijk betere tijden heeft gekend toen het partijkader hier vermoedelijk van het hotel gebruik maakte. In de nieuwe economie van vandaag heeft het duidelijk afgedaan. Voor ons een buitenkansje: het kost 3 keer niks, en de motoren staan veilig en droog in een soort van schuur annex garage bij het hotel.  Voor morgen en overmorgen wordt er veel regen voorspeld; we gaan het zien.

[gmap]


mei 29 2010

De eerste dag

Rond 17.30 aangekomen in Magdenburg, 510 Km gereden. We hebben een mooie camping met schnitzels en bier aan de Rothsee gevonden.

Zo… nu eindelijk eens goed slapen…

[gmap]


mei 29 2010

Vertrokken!

Jawel: we zijn onderweg. Nu halverwege de eerste etappe van een kopje koffie aan het genieten. We vertrekken over 5 minuten naar Magdenburg.

Jan en ik waren allebei erg onder de indruk van ons afscheid, dank daarvoor!

[gmap]